Home

Korea keel Katse Keiser suomen naisten ampumahiihtojoukkue smugeldamine uimane Eeltingimus

Suomi 11:s naisten ampumahiihtoviestissä, Mäkäräinen kuvasi viestiä  "ehjäksi suoritukseksi kaikilta" – Röiseland jatkoi mitalitahtiaan ja  ankkuroi Norjan mestaruuteen | Ilkka-Pohjalainen
Suomi 11:s naisten ampumahiihtoviestissä, Mäkäräinen kuvasi viestiä "ehjäksi suoritukseksi kaikilta" – Röiseland jatkoi mitalitahtiaan ja ankkuroi Norjan mestaruuteen | Ilkka-Pohjalainen

Ampumahiihdon Maailmancup 2020-2021 - Ohjelma & Tulokset

Ranskan naiset voittivat Ruhpoldingin ampumahiihtoviestin – Suomen  viestijoukkueen vauhti oli verkkaista ilman Mäkäräistä ja Ederiä - Urheilu  | HS.fi
Ranskan naiset voittivat Ruhpoldingin ampumahiihtoviestin – Suomen viestijoukkueen vauhti oli verkkaista ilman Mäkäräistä ja Ederiä - Urheilu | HS.fi

Suomen naisten ampumahiihtojoukkue taipui sijalle 11 - Ampumahiihto -  Ilta-Sanomat
Suomen naisten ampumahiihtojoukkue taipui sijalle 11 - Ampumahiihto - Ilta-Sanomat

Naisten ampumahiihto | Etelä-Suomen Sanomat

Naiset toiseksi viestissä Lillehammerissa, miesten joukkueessa kolme  ensikertalaista - Maastohiihto
Naiset toiseksi viestissä Lillehammerissa, miesten joukkueessa kolme ensikertalaista - Maastohiihto

Suomen Ampumahiihtoliitto ry - Julkaisut | Facebook

Kaisa Mäkäräisen puuttuminen näkyi - Suomen naiset kaukana kärjestä  maailmancupin viestissä
Kaisa Mäkäräisen puuttuminen näkyi - Suomen naiset kaukana kärjestä maailmancupin viestissä

Suomen naisten hiihdon viimeisin olympiavoittaja toivoo manttelinperijää |  Uusi Suomi
Suomen naisten hiihdon viimeisin olympiavoittaja toivoo manttelinperijää | Uusi Suomi

Suomen ampumahiihdon parhaimmisto kisaa pikamatkan paremmuudesta  Kontiolahdella - Karjalainen näyttää lauantain kilpailun suorana lähetyksenä
Suomen ampumahiihdon parhaimmisto kisaa pikamatkan paremmuudesta Kontiolahdella - Karjalainen näyttää lauantain kilpailun suorana lähetyksenä

Naisten MM-viesti oli pettymys – Hämeen Sanomat

Norjan hurja meno jatkui naisten viestissä – Suomen ampumahiihtonaisille  11. sija | Yle Urheilu | yle.fi
Norjan hurja meno jatkui naisten viestissä – Suomen ampumahiihtonaisille 11. sija | Yle Urheilu | yle.fi

Kaisa Mäkäräinen – Wikipedia

Mäkäräinen voitti ampumahiihdon Suomen mestaruuden yli kahden minuutin  erolla | Urheilu | Savon Sanomat
Mäkäräinen voitti ampumahiihdon Suomen mestaruuden yli kahden minuutin erolla | Urheilu | Savon Sanomat

Mitä suomalaiset ampumahiihtäjät Mäkäräisen takana kaipaavat ensi kaudelle?  ”Toivottavasti Kaisa olisi mukana” | Yle Urheilu | yle.fi
Mitä suomalaiset ampumahiihtäjät Mäkäräisen takana kaipaavat ensi kaudelle? ”Toivottavasti Kaisa olisi mukana” | Yle Urheilu | yle.fi

Suomi ohitettiin kierroksella naisten cup-viestissä – miehet 12:nneksi |  Urheilu | Keskisuomalainen
Suomi ohitettiin kierroksella naisten cup-viestissä – miehet 12:nneksi | Urheilu | Keskisuomalainen

Suomen suosituimmat talviurheilulajit - sija 6: ampumahiihto -  prosafaris.org
Suomen suosituimmat talviurheilulajit - sija 6: ampumahiihto - prosafaris.org

Ampumahiihdon maailmancup 2018–2019 – Wikipedia

Saunominen ja ampumahiihto yhteisellä asialla - Harvia

Suomen naiset sijalle 19 Ruhpoldingin viestissä – Ankkuri lähti vasta  aamulla Joensuusta kisapaikalle - Kestävyysurheilu.fi
Suomen naiset sijalle 19 Ruhpoldingin viestissä – Ankkuri lähti vasta aamulla Joensuusta kisapaikalle - Kestävyysurheilu.fi

Suomi oli ampumahiihdon viesteissä 11:s ja 26:s – Norja ja Saksa ottivat  kultaa
Suomi oli ampumahiihdon viesteissä 11:s ja 26:s – Norja ja Saksa ottivat kultaa